Cursussen

Vragen?
Heb je vragen? Twijfel dan niet en mail ons info@edusafe.nl

Kleine blusmiddelen

Opleidingsduur

De opleiding duurt 1 dagdeel

Prijs

Prijs op aanvraag

De opleiding

In deze korte opleidng leert u omgaan met kleine blustoestellen. In de praktijk is gebleken dat veertig procent van de beginnende branden met kleine blustoestellen kan worden geblust.

De opleiding kleine blustoestellen is bedoeld voor alle personen die in een huis of bedrijf met een brand kunnen worden geconfronteerd. Centraal staan de manieren waarop een niet-deskundig persoon, met kleine blustoestellen een brand kan blussen. De opleiding is praktisch van aard. Tijdens de opleiding leren cursisten kleine blustoestellen gebruiken.

Praktijkexamen

Het examen voor Kleine blustoestellen bestaat uit het op de juiste wijze uitvoeren van een aantal praktijkhandelingen.

Diploma

Bij een voldoende beoordeling van de praktijkhandelingen ontvangt de kandidaat een certificaat met een geldigheidsduur van een jaar.

Toelatingseisen

Geen voor opleiding vereist.

Herhaling Kleine blusmiddelen

Tijdens de herhalingsles wordt door een bevoegd instructeur de cursist getoetst of deze nog aan de  voorgeschreven richtlijnen voldoet. Een cursist ontvangt het herhalingscertificaat bij een voldoende beoordeling.

Locatie

Edusafe beschikt over diverse locaties waar u terecht kunt voor een curusus via open inschrijving.Indien gewenst verzorgen wij de opleiding landelijk ook bij u op locatie, vraag vrijblijvend een offerte aan info@edusafe.nl.